Behandelingen

Fysiotherapie

Ervaart u pijn in uw spieren en/of gewrichten, of lukt het niet meer om bepaalde bewegingen goed uit te voeren? Onze fysiotherapeuten helpen u de oorzaak van uw klacht te vinden en zoeken samen met u naar een oplossing in de vorm van een passende behandeling.

Meer info
Manuele therapie

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut met extra kennis over het menselijk lichaam, met focus op gewrichten en de wervelkolom. Daarnaast kijkt een manueel therapeut naar uw houding en de invloed die uw manier van bewegen heeft op de rest van uw lichaam.

Meer info
Kinderfysiotherapie

Een kinderfysiotherapeut heeft zich als vervolg op zijn opleiding tot fysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van baby's, kinderen en jonge volwassenen. Bij Fysio Vossener werkt een team van kinderfysiotherapeuten met jarenlange ervaring op het gebied van het behandelen van kinderen. De kinderfysiotherapeuten van Fysio Vossener helpen uw kind beter bewegen.

Meer info
Dry Needling

Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten. Bij deze therapie wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen.

Meer info
Medische fitness

Medische fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van uw fysiotherapeut. De training wordt volledig aangepast op uw mogelijkheden. Medische fitness is een ideale manier om in beweging te blijven en aan uw conditie, belastbaarheid of herstel te werken.

Meer info
Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×