Fysiotherapie

Ervaart u pijn in uw spieren en/of gewrichten, of lukt het niet meer om bepaalde bewegingen goed uit te voeren? Onze fysiotherapeuten helpen u de oorzaak van uw klacht te vinden en zoeken samen met u naar een oplossing in de vorm van een passende behandeling.

Bij Fysio Vossener kunt u terecht voor fysiotherapie bij orthopedische klachten, therapie bij sportletsel, medische fitness (fysio fitness), fysiotherapie bij multiple sclerose (MS), fysiotherapie na een beroerte (CVA), bij COPD, bij etalagebenen (claudicatio intermittens), dry needling, medical taping (kinesiotaping), McKenzie therapie en therapie volgens het Mulligan concept.

Tijdens de eerste zitting maken we kennis en bespreken we de hulpvraag. We stellen u een aantal vragen over uw gezondheid en leefstijl, en doen we een aantal testen. Aan de hand van onze bevindingen bekijken we samen met u hoe uw behandeltraject eruit zal zien. Fysio Vossener heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Bekijk hier een overzicht van onze tarieven en vergoedingen.

Maak kennis met onze fysiotherapeuten

Voor onze kinderfysiotherapeuten kijk onder kinderfysiotherapie.

Etienne Snel

Fysiotherapeut

Lees meer »
Ivo Melis

Fysiotherapeut

Lees meer »
Mike Kuipers

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Lees meer »
Gert-Jan Vink

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Lees meer »

Neem contact met ons op

Ernestine Mennens

Kinderfysiotherapeut, Schroth therapeut

Specialisaties: Scoiliose behandeling volgens Schroth.

"Ik heb het leukste werk van de wereld. Kinderen zijn spontaan, eerlijk, inventief en kunnen zich heerlijk laten afleiden in een spelsituatie tijdens de therapie. Het is fantastisch om spelenderwijs te werken. Het geeft mij enorm veel voldoening als de therapie kan worden afgerond omdat het doel is bereikt en de klacht van een kind is verholpen. Het grootste compliment is dan natuurlijk dat een kind het jammer vindt dat de therapie stopt."

Etienne Snel

Fysiotherapeut

Specialisaties: Claudicatio Intermittens, Medical Taping, fysiotherapie bij COPD

"Bij Fysio Vossener nemen we alle tijd voor de cliënt en staat alles in het teken van ‘samen’ werken aan verbetering. Omdat we op deze manier werken kunnen we maatwerk leveren. Voor mij ligt de uitdaging in het vinden van de oorzaak achter een klacht. Als cliënten gemotiveerd zijn om samen met mij te werken aan hun herstel ontstaat er iets heel moois. Resultaten worden zichtbaar en pijntjes worden minder. Als mensen weer plezier krijgen in bewegen heb ik mijn werk goed gedaan."

Gert-Jan Vink

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Specialisaties: Medical Taping, Manuele Therapie, Dry Needling,

“Mensen kunnen bij mij terecht met alle klachten die met het bewegingsapparaat te maken hebben. Bijvoorbeeld enkelklachten, knieklachten, heupklachten, rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie. Bij Fysio Vossener staat de cliënt altijd centraal. Mensen moeten zich geen nummertje voelen. Ze verdienen alle aandacht en deskundigheid als ze met een klacht naar onze praktijk komen. Ik vind het belangrijk dat cliënten tevreden naar huis gaan en dat ze het gevoel hebben dat ze bij mij in goede handen zijn.”

Ivo Melis

Fysiotherapeut

Specialisaties: Neurorevalidatie (CVA en MS), Dry Needling en Medical Taping.

“Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik ervan houd om mensen te helpen. Cliënten kunnen bij mij terecht met alle vragen en klachten over ‘het totale bewegingsapparaat’, zoals we dat noemen in ons vakgebied. In de fysiotherapie gaat het vaak over fysieke klachten, maar een klacht hoeft niet altijd een fysieke oorzaak te hebben. Ik ga samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van een klacht en probeer hierbij, eventueel samen met een collega die gespecialiseerd is in een andere discipline, de beste behandelmethode te zoeken.”

Jerome Pecasse

Assistent Fysiotherapie

Ik heb gekozen voor fysiotherapie omdat ik graag andere mensen help.

Er is niks mooiers om te zien dan om samen met de cliënt de klacht te verhelpen of bij langdurige problematiek te helpen bij het leren omgaan met deze klachten.

Bij FysioVossener heb ik stagegelopen binnen de kinderfysiotherapie. Hier heb ik gemerkt dat mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Ik help momenteel dan binnen de praktijk bij de klauterclub. Binnenkort studeer ik af als fysiotherapeut en wil ik mij dan ook verder specialiseren als kinderfysiotherapeut.

Marjon Lokkart

Administratief medewerker

“Na twintig jaar in de reiswereld te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Sinds 2009 werk ik met veel plezier als administratief medewerkster bij Fysio Vossener. Cliënten kunnen bij mij terecht met hun vragen, bijvoorbeeld over afspraken, declaraties en over vergoedingen voor fysiotherapie. In onze praktijk heerst een fijne, toegankelijke sfeer. Het team staat altijd klaar voor de cliënten en we hebben veel specialisaties in huis. De veelzijdigheid maakt het mogelijk om onze cliënten altijd zo goed mogelijk te helpen.”

Mike Kuipers

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Specialisaties: Manuele Therapie, McKenzie Therapie, Mulligan Concept, Claudicatio intermittens, Medical Taping

“Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik graag met mensen werk en omdat ik graag oplossingen zoek. Naast mijn specialisatie in manuele therapie heb ik ook veel cursussen gevolgd in de orthopedische richting. Orthopedische klachten en sport gerelateerde klachten hebben mij altijd enorm geboeid. In mijn werk vind ik het belangrijk dat een cliënt zich gehoord voelt. Pas als je elkaar begrijpt en de cliënt zich op zijn gemak voelt, kun je de juiste stappen zetten naar een gezond lijf.”

Nikky Peters

Kinderfysiotherapeute IO

Nadat ik een tijd met volwassenen heb gewerkt kwam ik er al snel genoeg achter dat mijn hart bij de kinderfysiotherapie ligt.

De puurheid en eerlijkheid van kinderen is wat mij zo aanspreekt van dit vak. Ik houd van de uitdaging kinderen spelenderwijs hun mogelijkheden te laten ontdekken en zo te laten groeien. Hoe een kind zich ontwikkeld is erg interessant, want ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn of haar eigen manier waarbij je als kinderfysiotherapeut een belangrijke rol kan spelen.

Reanne Jannink

Kinderfysiotherapeut

“Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik anderen graag help. Ik werk graag met kinderen omdat ze heel eerlijk en puur zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in de behandelkamer op hun gemak voelen en niet het idee hebben dat ze iets fout doen. Ze doen niks fout; iets is erg moeilijk voor ze en ik wil hen graag helpen om het makkelijker te maken. Wat me altijd zal bijblijven? Ik heb in het ziekenhuis ooit een zuigeling behandeld. Vier jaar later kreeg ik een opeens een brief van de ouders met een bedankje. Ze gebruikten mijn tips toen, na vier jaar, nog bijna dagelijks.”

Rick van Ewijk

Fysiotherapeut

“Bij Fysio Vossener werken vakbekwame therapeuten die met hun kennis en persoonlijke aandacht de cliënt op weg willen helpen. Daarbij zorgt de open sfeer binnen de praktijk er naar mijn mening voor dat cliënten zich gewaardeerd voelen. Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik het fijn vind om onder de mensen te zijn en omdat ik anderen graag help. Ik voel me ontzettend dankbaar als ik een cliënt van zijn of haar fysieke klacht heb afgeholpen. In het geval van chronische klachten geeft het voldoening als ik iemand kan helpen leren omgaan met zijn klacht, zodat er toch enigszins vooruitgang merkbaar is.”

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×