Contact

Fysio Vossener is gevestigd op twee locaties in Blerick. In de Vossener aan de Molièrelaan en in het Smeliënkamp in Medisch Centrum Lambertus aan het Leeuwerikplein.

Voor meer informatie of een afspraak

077 3824566

info@fysiovossener.nl

Openingstijden

Elke maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:30 uur
Op dinsdag en donderdag tot 21:00 uur op afspraak
Zaterdagochtend op afspraak

Medisch Centrum Lambertus

Leeuwerikplein 1c
5922 VL Venlo-Blerick

Praktijk Vossener

Molièrelaan 132
5924 AN Venlo-Blerick

Of stuur ons direct een bericht

Uw privacy is onze zorg. U leest erover in onze privacy policy.

Ernestine Mennens

Kinderfysiotherapeut, Schroth therapeut

Specialisaties: Scoiliose behandeling volgens Schroth.

"Ik heb het leukste werk van de wereld. Kinderen zijn spontaan, eerlijk, inventief en kunnen zich heerlijk laten afleiden in een spelsituatie tijdens de therapie. Het is fantastisch om spelenderwijs te werken. Het geeft mij enorm veel voldoening als de therapie kan worden afgerond omdat het doel is bereikt en de klacht van een kind is verholpen. Het grootste compliment is dan natuurlijk dat een kind het jammer vindt dat de therapie stopt."

Espenbach Herrebout

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut

Specialisaties: Oedeem Therapie, Medical taping,

“Soms kan een relatief kleine blessure het dagelijks leven van een cliënt al verstoren. Ik vind het mooi om dan samen met die persoon ervoor te zorgen dat een klacht vermindert. Er zijn ook cliënten waarbij een aandoening niet meer volledig weggaat, bijvoorbeeld bij klachten na een beroerte. Proberen om iemand na zo’n ingrijpende verandering weer enige zelfredzaamheid te geven, geeft mij enorm veel voldoening als therapeut. Bij Fysio Vossener staat empathie op nummer een en zetten we samen met de cliënten alles op alles om te werken aan herstel.”

Etienne Snel

Fysiotherapeut

Specialisaties: Claudicatio Intermittens, Medical Taping, fysiotherapie bij COPD

"Bij Fysio Vossener nemen we alle tijd voor de cliënt en staat alles in het teken van ‘samen’ werken aan verbetering. Omdat we op deze manier werken kunnen we maatwerk leveren. Voor mij ligt de uitdaging in het vinden van de oorzaak achter een klacht. Als cliënten gemotiveerd zijn om samen met mij te werken aan hun herstel ontstaat er iets heel moois. Resultaten worden zichtbaar en pijntjes worden minder. Als mensen weer plezier krijgen in bewegen heb ik mijn werk goed gedaan."

Gert-Jan Vink

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Specialisaties: Medical Taping, Manuele Therapie, Dry Needling,

“Mensen kunnen bij mij terecht met alle klachten die met het bewegingsapparaat te maken hebben. Bijvoorbeeld enkelklachten, knieklachten, heupklachten, rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie. Bij Fysio Vossener staat de cliënt altijd centraal. Mensen moeten zich geen nummertje voelen. Ze verdienen alle aandacht en deskundigheid als ze met een klacht naar onze praktijk komen. Ik vind het belangrijk dat cliënten tevreden naar huis gaan en dat ze het gevoel hebben dat ze bij mij in goede handen zijn.”

Ivo Melis

Fysiotherapeut

Specialisaties: Neurorevalidatie (CVA en MS), Dry Needling en Medical Taping.

“Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik ervan houd om mensen te helpen. Cliënten kunnen bij mij terecht met alle vragen en klachten over ‘het totale bewegingsapparaat’, zoals we dat noemen in ons vakgebied. In de fysiotherapie gaat het vaak over fysieke klachten, maar een klacht hoeft niet altijd een fysieke oorzaak te hebben. Ik ga samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van een klacht en probeer hierbij, eventueel samen met een collega die gespecialiseerd is in een andere discipline, de beste behandelmethode te zoeken.”

Karlijn Janssen

Kinderfysiotherapeut

Specialisaties: Sensorische Informatieverwerking

“De trotse ‘big smile’ als een kind een nieuwe vaardigheid beheerst is waarom ik voor dit vak heb gekozen. Kinderen zijn enthousiast en eerlijk. Het is fantastisch om spelenderwijs aan de slag te gaan met het verbeteren van de motorische ontwikkeling van een kind. Plezier in beweging vind ik het belangrijkst. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om goed samen te werken met de omgeving van een kind, bijvoorbeeld de ouders en de school. Samen zorgen we ervoor dat het kind niet alleen tijdens de therapie vooruitgang boekt, maar ook thuis en in de klas.”

Marjon Lokkart

Administratief medewerker

“Na twintig jaar in de reiswereld te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Sinds 2009 werk ik met veel plezier als administratief medewerkster bij Fysio Vossener. Cliënten kunnen bij mij terecht met hun vragen, bijvoorbeeld over afspraken, declaraties en over vergoedingen voor fysiotherapie. In onze praktijk heerst een fijne, toegankelijke sfeer. Het team staat altijd klaar voor de cliënten en we hebben veel specialisaties in huis. De veelzijdigheid maakt het mogelijk om onze cliënten altijd zo goed mogelijk te helpen.”

Mike Kuipers

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Specialisaties: Manuele Therapie, McKenzie Therapie, Mulligan Concept, Claudicatio intermittens, Medical Taping

“Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik graag met mensen werk en omdat ik graag oplossingen zoek. Naast mijn specialisatie in manuele therapie heb ik ook veel cursussen gevolgd in de orthopedische richting. Orthopedische klachten en sport gerelateerde klachten hebben mij altijd enorm geboeid. In mijn werk vind ik het belangrijk dat een cliënt zich gehoord voelt. Pas als je elkaar begrijpt en de cliënt zich op zijn gemak voelt, kun je de juiste stappen zetten naar een gezond lijf.”

Reanne Jannink

Kinderfysiotherapeut

“Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik anderen graag help. Ik werk graag met kinderen omdat ze heel eerlijk en puur zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in de behandelkamer op hun gemak voelen en niet het idee hebben dat ze iets fout doen. Ze doen niks fout; iets is erg moeilijk voor ze en ik wil hen graag helpen om het makkelijker te maken. Wat me altijd zal bijblijven? Ik heb in het ziekenhuis ooit een zuigeling behandeld. Vier jaar later kreeg ik een opeens een brief van de ouders met een bedankje. Ze gebruikten mijn tips toen, na vier jaar, nog bijna dagelijks.”

Rick van Ewijk

Fysiotherapeut

“Bij Fysio Vossener werken vakbekwame therapeuten die met hun kennis en persoonlijke aandacht de cliënt op weg willen helpen. Daarbij zorgt de open sfeer binnen de praktijk er naar mijn mening voor dat cliënten zich gewaardeerd voelen. Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik het fijn vind om onder de mensen te zijn en omdat ik anderen graag help. Ik voel me ontzettend dankbaar als ik een cliënt van zijn of haar fysieke klacht heb afgeholpen. In het geval van chronische klachten geeft het voldoening als ik iemand kan helpen leren omgaan met zijn klacht, zodat er toch enigszins vooruitgang merkbaar is.”

Sandra Machielsen

Kinderfysiotherapeut

Specialisaties: Sensorische Integratie

“Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen. Het is fantastisch om te zien dat een kind stappen vooruit maakt. Het enthousiasme van de kinderen geeft mij de grootste voldoening in het werk. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met sensorische problematiek en kinderen die voorkeurshoudingen aannemen. Je weet dat je samen met een kind werkt aan een betere toekomst en dat maakt dit vak zo mooi.”

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×