Privacy Policy

Fysio Vossener hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Fysio Vossener houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Fysio Vossener zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Fysio Vossener verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinde;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht;
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysio Vossener de volgende persoonsgegevens van u vragen:
  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • Geslacht.

Uw persoonsgegevens worden door Fysio Vossener opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.


Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Fysio Vossener verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysio Vossener de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Fysio Vossener opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door Fysio Vossener verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysio Vossener de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Fysio Vossener opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

Verwerking van persoonsgegevens van Medewerkers

Persoonsgegevens van Medewerkers worden door Fysio Vossener verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Uitvoering geven aan de arbeidsovereenkomst.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De arbeidsovereenkomst.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysio Vossener de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geboortedatum;
  • Salarisgegevens;
  • Kopie ID;
  • BSN;
  • Bankgegevens.

Uw persoonsgegevens worden door Fysio Vossener opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Fysio Vossener bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Fysio Vossener van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Fysio Vossener

Molièrelaan 132, 5924 AN, Blerick

info@fysiovossener.nl

tel 077 3824566









Ernestine Mennens

Kinderfysiotherapeut

Specialisaties: Scoiliose behandeling volgens Schroth BP.

"Ik heb het leukste werk van de wereld. Kinderen zijn spontaan, eerlijk, inventief en kunnen zich heerlijk laten afleiden in een spelsituatie tijdens de therapie. Het is fantastisch om spelenderwijs te werken. Het geeft mij enorm veel voldoening als de therapie kan worden afgerond omdat het doel is bereikt en de klacht van een kind is verholpen. Het grootste compliment is dan natuurlijk dat een kind het jammer vindt dat de therapie stopt."

Espenbach Herrebout

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut

Specialisaties: Oedeem Therapie, Medical taping,

“Soms kan een relatief kleine blessure het dagelijks leven van een cliënt al verstoren. Ik vind het mooi om dan samen met die persoon ervoor te zorgen dat een klacht vermindert. Er zijn ook cliënten waarbij een aandoening niet meer volledig weggaat, bijvoorbeeld bij klachten na een beroerte. Proberen om iemand na zo’n ingrijpende verandering weer enige zelfredzaamheid te geven, geeft mij enorm veel voldoening als therapeut. Bij Fysio Vossener staat empathie op nummer een en zetten we samen met de cliënten alles op alles om te werken aan herstel.”

Etienne Snel

Fysiotherapeut

Specialisaties: Claudicatio Intermittens, Medical Taping, fysiotherapie bij COPD

"Bij Fysio Vossener nemen we alle tijd voor de cliënt en staat alles in het teken van ‘samen’ werken aan verbetering. Omdat we op deze manier werken kunnen we maatwerk leveren. Voor mij ligt de uitdaging in het vinden van de oorzaak achter een klacht. Als cliënten gemotiveerd zijn om samen met mij te werken aan hun herstel ontstaat er iets heel moois. Resultaten worden zichtbaar en pijntjes worden minder. Als mensen weer plezier krijgen in bewegen heb ik mijn werk goed gedaan."

Gert-Jan Vink

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Specialisaties: Medical Taping, Manuele Therapie, Dry Needling,

“Mensen kunnen bij mij terecht met alle klachten die met het bewegingsapparaat te maken hebben. Bijvoorbeeld enkelklachten, knieklachten, heupklachten, rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie. Bij Fysio Vossener staat de cliënt altijd centraal. Mensen moeten zich geen nummertje voelen. Ze verdienen alle aandacht en deskundigheid als ze met een klacht naar onze praktijk komen. Ik vind het belangrijk dat cliënten tevreden naar huis gaan en dat ze het gevoel hebben dat ze bij mij in goede handen zijn.”

Ivo Melis

Fysiotherapeut

Specialisaties: Neurorevalidatie (CVA en MS), Dry Needling en Medical Taping.

“Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik ervan houd om mensen te helpen. Cliënten kunnen bij mij terecht met alle vragen en klachten over ‘het totale bewegingsapparaat’, zoals we dat noemen in ons vakgebied. In de fysiotherapie gaat het vaak over fysieke klachten, maar een klacht hoeft niet altijd een fysieke oorzaak te hebben. Ik ga samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van een klacht en probeer hierbij, eventueel samen met een collega die gespecialiseerd is in een andere discipline, de beste behandelmethode te zoeken.”

Karlijn Janssen

Kinderfysiotherapeut

Specialisaties: Sensorische Informatieverwerking, Medical Taping, Behandeling van Functionele Klachten

“De trotse ‘big smile’ als een kind een nieuwe vaardigheid beheerst is waarom ik voor dit vak heb gekozen. Kinderen zijn enthousiast en eerlijk. Het is fantastisch om spelenderwijs aan de slag te gaan met het verbeteren van de motorische ontwikkeling van een kind. Plezier in beweging vind ik het belangrijkst. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om goed samen te werken met de omgeving van een kind, bijvoorbeeld de ouders en de school. Samen zorgen we ervoor dat het kind niet alleen tijdens de therapie vooruitgang boekt, maar ook thuis en in de klas.”

Marjon Lokkart

Administratief medewerker

“Na twintig jaar in de reiswereld te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Sinds 2009 werk ik met veel plezier als administratief medewerkster bij Fysio Vossener. Cliënten kunnen bij mij terecht met hun vragen, bijvoorbeeld over afspraken, declaraties en over vergoedingen voor fysiotherapie. In onze praktijk heerst een fijne, toegankelijke sfeer. Het team staat altijd klaar voor de cliënten en we hebben veel specialisaties in huis. De veelzijdigheid maakt het mogelijk om onze cliënten altijd zo goed mogelijk te helpen.”

Mike Kuipers

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut

Specialisaties: Manuele Therapie, McKenzie Therapie, Mulligan Concept, Claudicatio intermittens, Medical Taping

“Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik graag met mensen werk en omdat ik graag oplossingen zoek. Naast mijn specialisatie in manuele therapie heb ik ook veel cursussen gevolgd in de orthopedische richting. Orthopedische klachten en sport gerelateerde klachten hebben mij altijd enorm geboeid. In mijn werk vind ik het belangrijk dat een cliënt zich gehoord voelt. Pas als je elkaar begrijpt en de cliënt zich op zijn gemak voelt, kun je de juiste stappen zetten naar een gezond lijf.”

Reanne Jannink

Kinderfysiotherapeut

“Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik anderen graag help. Ik werk graag met kinderen omdat ze heel eerlijk en puur zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in de behandelkamer op hun gemak voelen en niet het idee hebben dat ze iets fout doen. Ze doen niks fout; iets is erg moeilijk voor ze en ik wil hen graag helpen om het makkelijker te maken. Wat me altijd zal bijblijven? Ik heb in het ziekenhuis ooit een zuigeling behandeld. Vier jaar later kreeg ik een opeens een brief van de ouders met een bedankje. Ze gebruikten mijn tips toen, na vier jaar, nog bijna dagelijks.”

Rick van Ewijk

Fysiotherapeut

“Bij Fysio Vossener werken vakbekwame therapeuten die met hun kennis en persoonlijke aandacht de cliënt op weg willen helpen. Daarbij zorgt de open sfeer binnen de praktijk er naar mijn mening voor dat cliënten zich gewaardeerd voelen. Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik het fijn vind om onder de mensen te zijn en omdat ik anderen graag help. Ik voel me ontzettend dankbaar als ik een cliënt van zijn of haar fysieke klacht heb afgeholpen. In het geval van chronische klachten geeft het voldoening als ik iemand kan helpen leren omgaan met zijn klacht, zodat er toch enigszins vooruitgang merkbaar is.”

Sandra Machielsen

Kinderfysiotherapeut

Specialisaties: Sensorische Integratie, Kinderen met een Voorkeurshouding

“Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen. Het is fantastisch om te zien dat een kind stappen vooruit maakt. Het enthousiasme van de kinderen geeft mij de grootste voldoening in het werk. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met sensorische problematiek en kinderen die voorkeurshoudingen aannemen. Je weet dat je samen met een kind werkt aan een betere toekomst en dat maakt dit vak zo mooi.”

Uw browser is verouderd!

Update uw browser Om deze website goed te bekijken. Update uw browser nu

×